Contact
Sabine de Raaf
Sabine
Sabine de Raaf (1974) is gediplomeerd Kunstzinnig Therapeut sinds 2003 (Hogeschool Leiden, beeldende richting) aangevuld met een Master.

"Het leven is een groot avontuur, het is een uitdaging om daar je eigen weg in te vinden" is Sabine's motto. Het geeft haar dan ook steeds opnieuw voldoening, als ze een kind een zetje in de goede richting geeft, het kind blij maakt en ziet groeien in zelfvertrouwen. En zo neemt zij ieder kind als het ware bij de hand en helpt het deuren te openen en in beweging te komen. Stuur gerust uw zoon of dochter met Sabine mee op zijn of haar eigen unieke avontuur en ervaar hoe uw kind weer in beweging komt.

Na een creatieve jeugd in een Nederlands/Indisch gezin, werkte Sabine als onderwijsassistente in het speciaal onderwijs. Geintrigeerd door kindertekeningen en de wens om kinderen individueel te begeleiden koos zij voor de opleiding tot kunstzinnig therapeut. Tijdens de studie volgde een stage met kansarme, gehandicapte kinderen in Zuid Afrika. Later volgde uitdagend werk als voltijds Kunstzinnig Therapeut in Thailand met kinderen op een Vrije School en delinquente jongeren in jeugdgevangenissen. Ze wist therapie te geven via tolken maar ook middels haar eigen unieke, non-verbale, liefdevolle en intuitieve communicatie. Naast de kunstzinnige therapie sessies op de locatie 'BSO 't Kasteel Trigon', is zij verbonden aan het 'Antroposofisch Therapeuticum Leiden'. Ook geeft Sabine therapeutische cursussen in samenwerking met andere therapeuten en heeft ze haar eigen praktijk, 'Kunstzinnig Avontuur', aan huis.