Contact
Liselotte Verheijden
Liselotte
Liselotte Verheijden (1980) is in 2007 afgestudeerd als Kunstzinnige therapeut aan de Hogeschool Leiden. Tevens studeerde zij een jaar aan de Accademia di Belle Arti in Venetie.

Tijdens haar opleiding heeft Liselotte ervaring opgedaan in het speciaal en regulier basisonderwijs en in het voortgezet onderwijs. Na haar studie heeft zij op verschillende plekken in binnen- en buitenland workshops en cursussen gegeven aan kinderen. Zij heeft ook een bijdrage geleverd aan het dagarrangementen project op scholen in achterstandswijken in Rotterdam. Daarnaast heeft zij schilder- en tekencursussen gegeven in samenwerking met een muziekdocent bij Kind en Muziek te Rotterdam en geeft zij zomerworkshops in Frankrijk. Liselotte begeleidt ook schildermiddagen voor zieke kinderen in ziekenhuizen in opdracht van de Stichting Kunstwens.

Naast het werken met kinderen heeft Liselotte ook ervaring met volwassenen opgedaan met patienten met het Korsakov syndroom binnen het verpleeghuis De Lozerhof in Den Haag. Sinds januari 2009 is zij, naast haar praktijk in Leiden ook werkzaam als kunstzinnig therapeut in Rotterdam.

Liselotte stimuleert en steunt haar clienten om positief en met energie in het leven te staan en zich vooral te richten op hun mogelijkheden. Humor, levenslust en professionaliteit zijn kernbegrippen in haar werkzaamheden. Zij heeft een zwak voor kinderen die door anderen vaak als 'lastig' ervaren worden.